Magyar Karszt és Barlangkutató Társulat Oktatási Szakosztály

 
Központi Vizsga 2016.
 
Az MKBT Oktatás Szakosztály  által idén megrendezésre kerülő Alapfokú barlangjáró, illetve Technikai I. szintű Központi Vizsga időpontja 2015. július 02-03. (szombat illetve vasárnap egy későbbi beosztás alapján) Minden vizsgázónak csak egyik nap kell megjelennie. Elméleti vizsga a Szemlőhegyi-barlang fogadóépületében, gyakorlati vizsgák a szokásos helyszíneken lesznek megrendezve. ( Kecskehegyi kőfejtő, Pálvölgyi kőfejtő, Szemlőhegyi-barlang liftakna, Mátyáshegyi barlang)
T1 vizsgára  kezdő barlangászok (1 évnél kevesebb gyakorlattal) ne jelentkezzenek!
 
 
Jelentkezés határideje:   2016. június 20. 21:00
 
Jelentkezés menete:
 
Igazolványkép: Idén nem kell képet küldeni, elmúlt évek tapasztalata alapján a helyszínen készítünk képet az igazolványhoz.
 
Alábbi internetes űrlap kitöltése:http://goo.gl/forms/6LKzkv9H1gcTytoD2
 
Egy túra, vagy kutatásvezető felkérése az ajánlás elküldésére. 
 
Alapfokú vizsgához: Tanfolyamvezetőket kérjük, hogy lehetőleg egy e-mailben ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) küldjék el azok  névsorát, akiket felkészültnek tartanak a vizsgára.
 
T1 vizsgához: Pár mondatos értékelést kérünk a vizsgázóról e-mailben a  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
 
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy aki rendszeresen nem eléggé gyakorlott embereknek ad ajánlást (alapfokú-T1-es vizsgára, T2-es-túravezetői, kutatásvezetői tanfolyamra), a jövőben nem fogunk tőle többet elfogadni.
 
Tudunk róla, hogy sok tanfolyamon a vizsga előtti hétvégén próbavizsgát tartanak, és ott döntik el kiket engednek vizsgára. A megadott határidőig mindenki jelentkezzen!! (egyszerűbb pár embert kihúzni a beosztásból mint 20-30 vizsgázót belerakni)
 
A jelentkezéseket visszaigazoljuk. Vizsgabeosztást minden jelentkezőnek e-mailben kiküldjük. Az elkészült beosztáson utólag nem módosítunk! Jelentkezési űrlap kitöltésekor van lehetőség a beosztással kapcsolatos kérések megadására. pl.: csak szombaton érek rá, XY-al egy kocsival jövünk vidékről egy napon szeretnénk vizsgázni.....
 
Hiányos és késedelmes jelentkezést nem fogadunk el!!!!
 
A vizsga díja a helyszínen készpénzben fizetendő, számlát csak a helyszínen tudunk adni utólag nem!
 
MKBT tagoknak:                             2500,- Ft
Tagsággal nem rendelkezőknek:      3500,- Ft
 
Vizsgaszabályzat a "dokumentumok" menüpont alatt, és a jelentkezési űrlapról is elérhető. 
 
A vizsgázóknak sikeres felkészülést kívánunk.
Az oktatási szakosztály programjai
  
:

Belépés tagoknak