2023 T2Az MKBT Oktatási Szakosztálya T2 tanfolyamot rendez Szögligeten, melyre olyanok jelentkezését várjuk, akik T1 tanfolyami végzettséggel (sikeres vizsga) rendelkeznek.
 
Időpont: 2024. április 27. - 2024. május 5.
 
Tanfolyami díj: 115.000.- Ft
 
Jelentkezési határidő: 2024. január 19.
 
 
Felvételi időpontja: 2024. január 27. szombat
 
A tanfolyami díj magában foglalja a szervezés és oktatás költségeit, a felszerelések használatát, szállásköltséget 9 éjszakára, valamit a tanfolyami jegyzetet. Az étkezési szolgáltatást választóknak 8 estére kétfogásos (leves + főétel), bőséges vacsorát biztosítunk a szálláson a tanfolyam menetrendjéhez időzítve. A felvételi a Szemlő-hegyi-barlangban kerül megrendezésre, ahol csomózást, kötélen való mozgást, valamint ennek kombinációját fogjuk felmérni. A T2 tanfolyamra olyanokat szeretnénk felvenni, akik készülnek, tudnak csomózni és alkalmasak a tanfolyami anyag elsajátítására.
 
A felvételi napján annak eredménye kiderül, ekkor kerül sor az előleg befizetésére is, melynek összege 40.000.- Ft. Amennyiben a fizetési ütemezés bárkinek problémát jelent, kérjük jelezze a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.