Őszi Szögligeti OSz barlangász tanfolyamok!
T1 - T2 -TT (TechnikaiTrükkök)
 
Jelentkezési határidő Augusztus 1!
Jelentkezéseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.
Tanfolyamok időpontja: szeptember 24 - október 2
 
Idén ősszel az Oktatás szakosztály megrendezi a szokásos szögligeti T2 tanfolyamát. Azoknak a jelentkezését várjuk akik az elmúlt három évben sikeresen teljesítették a T1 vizsgát, vagy a T1 vizsga után pótvizsgára mehetnek.
Tanfolyam díja: 40 000 Ft 
 
Idén az oktatási szakosztály T1 tanfolyamot is hirdet, mely a T2-vel egyidőben és helyen kerül megrendezésre. A tanfolyam feltétele a sikeres alapfokú vizsga, vagy az alapfpokú szint tudásának tanfolyam előtti bemutatása.
 
Idén lehetőség lesz azoknak is jelentkezni az őszi szögligeti tanfolyamra akik a T2-t már teljesítették, viszont szeretnék technikai tudásukat frissen tartani. A tanfolyamon a T2 technikai anyagát, és különböző speciális szituációk technikai megoldásait nézzük át. A tanfolyam a "TechnikaiTrükkök(TT)" név alatt indul.
 
A T1 és TT tanfolyamok keretén belül lehetőség van 3 napon (V-H-K-(Sz),(Sz)-Cs-P-Sz) vagy a teljes héten részt venni. A 3 napos tanfolyamok az alapok ismétlésére és a szintek vizsgaanyagának elsajátítására koncentrálnak, a teljes tanfolyami héten résztvevőkkel ezen túl technikai trükköket és speciális helyzetek megoldását gyakorololjuk.
Teljes hét tanfolyami díja: 25 000 Ft
3 napos tanfolyam díja: 15 000 Ft
 
A tanfolyami díjak nem tartalmazzák az étkezés, szállás és leutazás költségeit.
Szállás: éjszakánként 1000 Ft
Étkezés: 
    teljes hétre: 4000 Ft 
    3 napra: 2000 Ft
 
 
Pótvizsga időpontja: 2016.09.03.
 
T2 első napja (felszerelések előadás, tanfolyam menetének ismertetése, felvételi): 2016.09.04.
T2 felvételin egy beszerelt kötélpályán kell közlekedni, és a látott csomókat egy külön lógó kötélen megkötni. Az elmúlt tanfolyamok tapasztalata alapján T2-re csak olyanokat szeretnénk felvenni, akik készülnek, tudnak csomózni, és szerintünk alkalmasak a tanfolyam anyagának elsajátítására. Ezért a felvételit tényleg szűrővizsgaként szeretnénk megtartani.
 
Az MKBT Oktatási Szakosztály  nevében,
Katona József