kozponti vizsgaAz MKBT Oktatási Szakosztály által 2024. évben megrendezésre kerülő Alapfokú barlangjáró, illetve Technikai I. szintű 

Központi Vizsga időpontja: 2024. július 6-7.

Amennyiben a jelentkezők száma indokolja, úgy július 2-án vasárnap is lesz vizsga, de egy vizsgázónak ebben az esetben is csak az egyik napon kell megjelennie.

Jelentkezés határidő: 2024. június 30. 24:00

A jelentkezéshez az alábbi űrlapot (ide kattintva) kérjük kitölteni. A jelentkezés lezárulta után a vizsgabeosztást minden jelentkezőnek e-mailben kiküldjük - az űrlap kitöltésekor van lehetőség a vizsgával kapcsolatos kérések megadására. Hiányos és késedelmes jelentkezést nem fogadunk el! Az elméleti vizsga a Szemlő-hegyi-barlang fogadóépületében, ezt követően a gyakorlati vizsgák a szokásos helyszíneken lesznek megrendezve: Kecske-hegyi kőfejtő, Pálvölgyi kőfejtő, Szemlő-hegyi-barlang liftakna, Mátyás-hegyi-barlang.
 
T1 vizsgára  kezdő barlangászok (1 évnél kevesebb gyakorlattal) ne jelentkezzenek!
 
A vizsga díja a helyszínen készpénzben fizetendő, melyről a helyszínen számlát állítunk ki. Amennyiben nem saját névre-címre, hanem egyesület nevére kell kiállítani a számlát, úgy az egyesület neve, címe és adószáma szükséges! Utólagos számlakiállításra nincs lehetőség. MKBT tagoknak: 6.000.- Ft
MKBT tagsággal nem rendelkezőknek: 8.000.- Ft


A VIZSGÁRA MINDENKI HOZZON MAGÁVAL SAJÁT CÍMÉRE MEGCÍMZETT, FELBÉLYEGZETT BORÍTÉKOT, MELYBEN AZ IGAZOLVÁNYT MEGKÜLDJÜK MAJD A  PÓTVIZSGA UTÁN.

Ha szeretnéd, ajánlott levélben is el tudjuk küldeni (ha biztosra akarsz menni), akkor hozz magaddal kitöltött ajánlottlevél űrlapot, és annak megfelelő értékű bélyeggel lásd el a borítékot. Mindkét szint vizsgaszabályzata a "dokumentumok" menüpont alatt és a jelentkezési űrlapról is elérhető.

A vizsgázóknak sikeres felkészülést kívánunk!

MKBT Oktatási Szakosztály